VERZEKERING HUISPERSONEEL

Verzekering huispersoneel: verplicht voor wie thuis tewerkstelt

De zorg voor uw kinderen, het onderhoud van uw rozenstruik en de schoonmaak van uw keuken: u heeft dagelijks uw handen vol. Een beetje hulp van buitenaf is soms zeker welkom. De babysit van uw zoon en de tuinman die uw haag knipt zijn dan ook waardevolle krachten. Maar wist u al dat zij onder de wet op arbeidsongevallen vallen? Dat betekent dat u als ‘werkgever’ hen vergoeden moet als ze een ongeluk hebben tijdens hun werkuren, of onderweg naar en van uw huis naar hun woonst… En dat kan behoorlijk kostelijk zijn. Tenzij u de juiste verzekering hebt!

  • Wie valt onder uw ‘huispersoneel’?

Wilt u uw personeel een optimale bescherming bieden, en er tegelijk voor zorgen dat u zelf niet voor onaangename verrassingen komt te staan? Dan sluit u best een verzekering ‘huispersoneel’ bij ons af. Naast personeel waar u regelmatig een beroep op doet, zijn ook occasionele werkkrachten verzekerd. Denk bijvoorbeeld aan de arbeider die uw woonkamer behangt of uw ramen reinigt. Eventuele medische en hospitalisatiekosten zijn door de polis gedekt – ook bij werkombekwaamheid of overlijden.

Uw huispersoneel verzekeren? Vraag ons uw gratis offerte op maat.Heeft u interesse en ontvangt u graag een vrijblijvende offerte op maat?

Neem contact met ons op door dit formulier in te vullen.

Of bel met een van onze adviseurs: 051/48 74 78.Ook interessant voor u