UW ZAAK: GEBOUWEN & WERKING

Sta garant voor een veilige werkplek

De motor achter uw zaak? Dat zijn uw goed geoliede bedrijfs- en productiemiddelen, een sterke logistiek en degelijke infrastructuur. Wij zorgen ervoor dat u zich zelfs bij schade geen zorgen hoeft te maken.

Uw bedrijfsgebouwen beschermen: het is niet alleen een verplichting, u hebt er als zaakvoerder ook alle belang bij. Maar wat verzekert u? En welke polis is ideaal voor u en uw bedrijf? Kom bij ons langs voor een uitgebreide risicoanalyse. Dan stellen wij u een oplossing voor die precies in uw lijn ligt.

Verzekering bedrijfspand en stock
Met onze zakelijke brandverzekering is uw bedrijfspand én uw stock gedekt. Deze beschermt u niet alleen tegen brand. Ook storm-, hagel-, water- en sneeuwschade vallen hieronder. Zo waarborgt u uw totale investering tegen rampen.

Machines veiligstellen
Maar ook een uitval van uw productiemachines kan een kostelijke toestand betekenen. Naast de gevolgen voor uw omzet die aan de downtime verbonden zijn, is er de investering in de herstelling of de nieuwkoop van uw machines. Die vangt u op met een doordachte verzekering voor gebouwen en werking. Met onze brede sectorervaring, bent u zeker van een juiste risicoanalyse en een optimale oplossing.

Aparte polis elektronica
Ook computers, printers en kopieermachines gebruikt u haast zonder erbij na te denken. Deze zijn in vele gevallen cruciaal voor de werking van uw zaak. Veel zaakvoerders gaan ervan uit dat een brandverzekering ook hun elektronica dekt. Dat is vaak niet het geval. Specifieke zaken zoals intern defect, diefstal tijdens transport en sabotage vallen er niet onder. Met een aparte polis voor elektronica bent u gerust.