Advies voor de belangrijke momenten in uw leven

 • LOOPBAANIedere carrière is uniek


  Het eerste signaal van volwassen worden: u krijgt uw eerste job te pakken. De start van uw loopbaan is fijn, maar kan obstakels met zich meebrengen: u krijgt extralegale voordelen die u niet goed kan inschatten, contract zijn niet altijd duidelijk… Na verloop van tijd denkt u er misschien aan om zelfstandig te beginnen of overweegt u een carrièreswitch. In welke fase van uw loopbaan u ook zit, wij helpen u graag verder.

  Hoe wij u kunnen helpen?
 • RELATIE EN GEZINSamenleven als gezin


  Er komt een gegeven moment waarop u de man of vrouw van uw leven ontmoet. Na enige tijd wil u deze liefde graag een officieel karakter geven. Trouwen, wettelijk of feitelijk samenwonen; er zijn verschillende mogelijkheden met elk hun voor- en nadelen.

  Hoe wij u kunnen helpen?
 • KKINDERENHet ouderschap is een avontuur


  Er is geen gelukkiger moment dan de komst van een kindje. Het is een belangrijke gebeurtenis die heel wat verantwoordelijkheden met zich meebrengt. Gezondheid en geluk zijn hierbij het allerbelangrijkste.

  Hoe kunnen wij u helpen?
 • WONENUw eigen stekje


  U bent klaar om op eigen benen te staan en voelt dat de tijd rijp is om het ouderlijke nest te verlaten. Niets is spannender dan voor de eerste maal alleen gaan wonen. Wilt u huren of kopen? Misschien woont u al enkele jaren alleen en denkt u aan verhuizen of wilt u renoveren? Aan elk van deze keuzes hangt uiteraard een prijskaartje en enkele administratieve noodzakelijkheden vast.

  Hoe wij u kunnen helpen?
 • VRIJE TIJDSparen voor uw droom


  Een motorboot, een wereldreis, een old-timer… Iedereen is uniek en heeft wel een droom die men ook wil verwezenlijken of een hobby waar men graag tijd aan besteedt. Echter, met dromen alleen komt u niet ver. Vroeg of laat moet u aan de slag met uw eigen centen. Uw slaagkansen zijn het grootst met een grondig uitgekiend spaarplan en met een goeie bescherming van uzelf en uw materiaal.

  Hoe wij u kunnen helpen?
 • PENSIOENAls het einde van uw loopbaan in zicht is


  Op het einde van uw carrière begint u uit te kijken naar het moment waarop u met pensioen kan. Dan is er terug meer tijd om te genieten van het leven samen met uw familie en vrienden. Het is van belang dat u tijdens uw loopbaan al denkt aan uw pensioen om ervoor te zorgen dat u ook de financiële middelen heeft om uw levensstandaard te behouden.

  Hoe wij u kunnen helpen?
 • OVERLIJDENHet leven na een overlijden


  Het leven is helaas niet allemaal rozengeur en maneschijn. Er kunnen zich verschillende obstakels voordoen op uw levensweg, bijvoorbeeld een overlijden. Dit kan een grote impact hebben op jouw leven en financiële toestand. Denk daarom tijdig aan financiële planning zodat u succesierechten kan verminderen of zelfs vermijden op een legale manier. Vergeet ook niet om uw planning af en toe bij te sturen in functie van wijzigingen van uw levensloop.

  Hoe wij u kunnen helpen?