DIEFSTALVERZEKERING

Diefstalbeveiliging: wij bevelen het u aan

Uw bedrijf is nog geen slachtoffer geworden van diefstal? Gelukkig. Toch loont het om even na te denken over een verzekering. Een diefstalverzekering is een optionele uitbreiding van uw brandverzekering, en hierbij dus niet standaard inbegrepen. We voorzien deze aanvullende verzekering om uw organisatie te helpen waardevolle bezittingen te beschermen.

  • Wat voorziet een diefstalverzekering?

Een brandverzekering dekt meer dan schade door brand. Een aantal andere waarborgen worden standaard mee verzekerd, zoals schade door overstroming, glasbreuk of blikseminslag. Maar wat als u uw kostbare goederen door diefstal verliest? Daarvoor bestaat onze extra polis tegen diefstal. Deze dekt:

  • De inhoud van de verzekerde gebouwen (koopwaar, materieel, dieren, inboedel en meer)
  • Onder bepaalde omstandigheden eigendommen en materieel buiten de gebouwen

Slaagt de dief er niet in effectief iets te stelen? Ook bij poging tot inbraak zijn uw gebouwen en toestellen beschermd tegen schade. Uiteraard verwachten we wel van u dat u een aantal maatregelen neemt om diefstal te vermijden.

Meer info? Vraag ons naar de specificaties voor uw organisatie.Heeft u interesse en ontvangt u graag een vrijblijvende offerte op maat?

Neem contact met ons op door dit formulier in te vullen.

Of bel met een van onze adviseurs: 051/48 74 78.